Glamour Indian Cricket

Glamour Indian Cricket

Tim Olahraga kanthi Glamour In Indian Cricket

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Tim Olahraga kanthi Glamour In Indian Cricket

January 02, 2018 0

Kekaisaran serangan! Lan wis rampung karo pasukan lengkap? Sapa wae sing diupdate ing skenario jangkrik ing India mesthi bakal ngerti cricket kritik ndhuwur lan cricket Liga Primer India sing saiki populer. Kanthi tuntutan ekonomi sing ana ing jeneng-jeneng gedhé sing ana ing kritik iki, olahraga iki mesthi dadi titik fokus cricketers ing saindenging donya.

Investasi mammoth jumlah dhuwit menyang usaha iki wis mesthi ndadekake kabeh fokus media menyang olahraga iki. Wis, kaya cricket sing diomongake donya sing ora olahraga nanging obsesi ing India. Nalika obsesi iki wis gabung karo wong sugih lan misuwur lan sing ana ing bisnis pertunjukan, ora ana sing luwih gedhe lan luwih apik. Cricket pancen seneng dolanan, nanging ora seneng muter game video nganggo layanan ngedongkrak saka.

Kanthi pertandhingan cricket Liga Utama India wiwit sasi April 2008, prastawa-prastawa wis wiwit saka panggung lan leloron sing ditahan. Jutaan wis diinvestasikan ing pemain kriket sing ana ing Papan iki. Pangembang real estate paling gedhé ing India, DLF wis mbayar US $ 50 yuta kanggo hak judhul IPL kanggo limang taun sabanjure. Pemain saka manca negara wis dituku nganggo dhukungan saka Dewan Kriket Internasional.

Nanging, kanthi akeh dhuwit menyang kriket IPL, olahragawan sing digandhengake karo olah raga liyane wis nuduhake keprihatinan. Iki amarga iki usaha kabeh bakal duwe efek ing sponsor kanggo game liyane lan utamane karo Olimpiade Beijing mung watara sudhut.

Senadyan kabeh spekulasi sing ana hubungane karo liga sing anyar iki ing India, misconceptions saka negara-negara sing nganggep India minangka negara miskin Katelu Donya negara wis crushed. Wektu iki digawe akrab karo semangat India kanggo keunggulan, kemewahan semu lan gaya murni!
Read More